Mönsterverket Eva Holfve Ingrid Persson

Mönsterverket är ett oberoende designföretag grundat av Eva Holfve och Ingrid Persson som utövar Textildesign och designar inredningskoncept. De flesta Mönsterverket-projekt rör offentlig miljö med målet att omvandla dem till inspirerande och upplevelserika platser för de människor som använder dem. Ett typiskt Mönsterverketprojekt är fullt av humor och smarta lösningar men framförallt unika textilier och mönster i kombination med möbler, utsmyckning och andra inredningsdetaljer som skapar helheten av ett rum. Mönsterverket är alltid på jakt efter nya spännande projekt. Är du i behov av att omvandla dina lokaler och göra dina interiörer mer fängslande? Eller är du arkitekt, möbelformgivare eller inredningsarkitekt med intressanta idéer? Kontakta Mönsterverket för att diskutera ett eventuellt samarbete.

Unika Mönster

Mönsterverket designar mönster utifrån ditt val av färgskala och nyckelord och i linje med ditt varumärke. Använd mönstret i kombination med inredning, i en mässmonter eller som en väggdekoration. Ett Unikt Mönster kan vara så enkelt som en rand eller lika avancerat som en handmålad tavla. Genom att använda oss av t.ex. digitaltryck översätter vi ditt mönster till vad du vill att det ska vara.

unika monster

Unika miljöer

Unika miljoer

Väntrum, mötesrum eller andra platser som används för att informera, inspirera och välkomna klienter ska berätta en historia om vad de står för. Mönsterverket har ett unikt sätt att kombinera Textildesign med Inredningsdesign för att inspirera människor och få dem att känna sig välkomna. Viktigast av allt, Mönsterverket förvandlar ditt varumärkes identitet och gör den synbar och tillgänglig genom inredningen av dina lokaler. Ett Mönsterverket-projekt börjar med research av dina önskemål och om du har en viss stil, färgskala eller nyckelord som känns viktiga att poängtera. I skapandet av en Unik Miljö kombinerar Mönsterverket egen design med andras för att uppnå det absolut bästa helhetsresultatet.

Workshops

Mönsterverket erbjuder workshops för att göra textildesign till ett användbart verktyg i kreativa processer. Under halvdag, heldag eller längre genomför MV workshops för deltagare med behov av att hitta inspiration för att påbörja och genomföra projekt, stärka sin samarbetsförmåga samt lära sig värdet av att dokumentera och avsluta de projekt man gör. Workshopens nivå anpassas efter deltagarnas tidigare erfarenheter och med hänsyn till pågående kurser eller andra dylika processer.

Är du intresserad av att få mer info om Mönsterverkets workshops, fyll i namn och e-postadress så kontaktas du inom kort:

Namn

E-post

Workshops
Workshop