Formex 2015: hemma igen!

Hemkomna från Formex och det är dags att sammanfatta våra upplevelser. Vi fick mycket positiv uppmärksamhet på mässan från alla möjliga håll. Ovan syns ett par skärmdumpar från en intervju från Formex Studio där Trenduställningens skapare Niklas Hansen och Sasa Antic (tyvärr blev inte stavningen av hans namn helt korrekt här…) pratar om sina favoriter. Båda verkade gilla våra kuddar skarpt vilket vi är mycket glada över! Här kan ni se hela intervjun med dessa båda trevliga herrar!

Lotta Ahlvar, som stod för trendspaningen som ligger till grund för Formex trendutställning ville också passa på att nämna oss. Läs artikeln om Lotta Ahlvars 9 Formexfavoriter här. Mönsterverket står som nr 4, inte så illa tycker vi! Även Alcros trendspanare fastnade för oss, vilket du kan läsa om här. Förutom dessa finfina beskrivningar av kollektionen Overflow så är vi glada över alla besökare som passade på att stanna upp och prata med oss i vår monter och som gjorde våra dagar på Formex så givande.

Förutom alla glada tillrop och positiva kommentarer kring både vår kollektion och vår monter så är vi också glada att vi fick med oss Ida Linde till Formex. Ida var vår praktikant när vi drog igång projektet kring kollektionen Overflow och deltog i trendspaning, research och framförallt i skapandet av mönstret Obverse. Mönstret Obverse, som Ida håller i bilden ovan, fick mycket beröm av våra monterbesökare och det är så kul att Ida var med och kunde suga åt sig cred för detta. Tack Ida för allt slit med körning, monterbygge, säljarbete och framförallt tack för att du var med i skapandet av Overflow! Vi och ni lär se mer av Ida i framtiden men tills dess kan ni hålla koll på henne och hennes arbete här.

Till sist vill jag passa på att nämna att Overflow nu finns att köpa i vår webbutik! Både som kuddar i två storlekar och även som affischer. Välkommen att shop til’ u drop!

2015-01-21 - 16:30